Om oss

Ropus Engineering & Development har som målsättning att erbjuda kundföretag erfaren och nischad kompetens inom främst industri, tåg, bygg, energi och tjänstesektorn. Vi växer med befintliga och nya kunder i hela mellansverige.
Vi kännetecknas av precision, engagemang och högt tempo.
​​​​​​​
Vi har egen svetsverkstad där vi i nära samarbete med kund planerar och slutför kvalificerade svets- och montagearbeten. ​​​​​
.

Ropus Engineering & Development AB

Ropus har under åren växt med egna medel och vunnit marknadspositioner genom nischade uppdrag inom tillverkande industri tillsammans med företagets lojala medarbetare. Starkt bidragande orsak är de ständiga kompetenshöjande åtgärder i form av licenser och utbildningar som krävs för uppdragets utförande.

Ropus ägare har under hela 2000-talet drivit företag baserat på sann entreprenörskap.
I nuvarande verksamhet har vi tillåtit oss växa i lagom takt för att inte tappa "Ropus andan", vilket innebär starkt engagemang i medarbetarna  samt professionella kundrelationer …"tillsammans är vi starka".

Vi växer i Sverige och fortsätter att erbjuda kompetens inom verkstadsindustri, stål, tåg,  bygg, energisektorn samt tjänstesektorn.

Vår vision

Vår Vision är inte att bli störst utan att alltid ha helt nöjda kunder. Våra kunder återkommer till oss med nya uppdrag och ger oss i ledningsgrupp och våra medarbetare högsta betyg. Vår vision är att vara det bästa valet för våra kunder i varje given situation.
​​​​​​​

Försäkringar

För att ge trygghet åt våra medarbetare och åt våra kunder har vi självklart fullgoda försäkringar och våra konsulter är försäkrade dygnet runt under uppdrag. Vi på Ropus försäkrar våra kunder och medarbetare att vi alltid ger er bästa möjliga möte och trygghet.