Om oss

Ropus Engineering & Development har som målsättning att erbjuda kundföretag erfaren och nischad kompetens inom främst industri, bygg, logistik och tjänstesektorn. Vi är idag ett expansivt företag som söker nya affärsmöjligheter och samarbetspartners inom flera brancher. Vi har eget bolag AS för Norska verksamheten.

Ropus Engineering & Development AB

Ropus har under åren växt med egna medel och vunnit marknadspositioner genom nischade uppdrag inom tillverkande industri tillsammans med företagets lojala medarbetare. Starkt bidragande orsak är de ständiga kompetenshöjande åtgärder i form av licenser och utbildningar som krävs för uppdragets utförande.

Ropus ägare har under hela 2000-talet drivit företag baserat på sann entreprenörskap.
I nuvarande verksamhet har vi tillåtit oss växa i lagom takt för att inte tappa "Ropus andan", vilket innebär en högst personlig och mjuk relation medarbetare emellan samt tydliga kundrelationer …"tillsammans är vi starka".

Nu breddar vi vår inriktning och lägger fokus på att erbjuda kompetens inom transport-, infrastruktur- retail- fastighet samt energisektorn.

Ropus Nordic AS

I Norge har vi framförallt bemanning inom industri och oljesektorn med svetskompetens men även inom anlägging och mekaniska verkstäder.

Vår vision

Vår Vision är inte att bli störst utan att alltid ha helt nöjda kunder. Våra kunder återkommer till oss med nya uppdrag och ger oss i ledningsgrupp och våra medarbetare högsta betyg.
Vår vision är att vara det bästa valet för våra kunder i varje given situation.
​​​​​​​

Försäkringar

För att ge trygghet åt våra medarbetare och åt våra kunder har vi självklart fullgoda försäkringar och våra konsulter är försäkrade dygnet runt under uppdrag.

Vi på Ropus försäkrar våra kunder och medarbetare att vi alltid ger er bästa möjliga möte och trygghet.

Kontaktuppgifter


Ropus Engineering & Development AB
Domkyrkoesplanaden 1A
722 13 Västerås

070-091 52 28
johan.sandstrom@ropus.se

079-314 90 89
jonas.nasvall@ropus.se